Mi az az impact box?

Egy ajándékdoboz az egyenlő esélyekért.

Az Impact Box egy olyan ajándékválogatás, melyben Magyarország minden sarkából összegyűjtöttük alapítványok, egyesületek és társadalmi vállalkozások termékeit. A termékek készítői mind egy fenntartható, befogadó és mindenki számára élhető világért dolgoznak. Legyen szó hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű társainkról, a bolygónk jövőjéről, kisvállalkozások nagy álmairól, ezek a termékek általuk, nekünk készültek. A doboz megvásárlásával Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy munkát, megélhetést és új lehetőségeket teremtsünk számukra.

Évente több boxot készítünk, melyek tartalma mindig új és aktuális. Ha tetszik a koncepció, kövess minket Facebookon és Instán, így elsőként értesülhetsz, hiszen a dobozok néhány nap alatt mindig elkelnek.

Mi van benne?

A doboz csordultig van az Impact Box csapata által gondosan összeválogatott egyedi, kézműves és természetes termékekkel. Borsodtól egészen Zaláig felkerestük azokat a társadalmi vállalkozásokat, szervezeteket, akik mindennapos munkájukkal egy jobb világért dolgoznak. A dobozt elküldheted szeretteidnek vagy üzleti partnereidnek, mi házhoz szállítjuk az ország egész területén. Sőt, egy egyedi kísérőkártyán személyes üzenetet is írhatsz nekik. Nézd meg az aktuális boxokat itt.

Hogyan működik?

Nézd meg, mit tartalmaz az aktuális impact box és mi a termékeket készítő szervezetek története és missziója.

Ha tetszik és rendelnél magadnak, szeretteidnek vagy üzleti partnereidnek, nincs más teendőd, mint leadni a rendelésed itt az oldalon, mi pedig az ajtóig szállítjuk a csomagot országszerte.

Az impact box célja, hogy minél többen megismerjék a termékeket, és tudatos vásárlásukkal támogassák az őket készítő társadalmi vállalkozások, szervezetek misszióját. Ajándékozz úgy, hogy közben segítesz is!

Ki és miért csinálja?

Az Impact Box megálmodói Balog Gyöngyvér és Ottlik Dávid, akik kis csapatukkal kutatják fel az egész országot olyan szervezetekért amelyek fontos ügyeket szolgálnak, hátrányos helyzetű embereknek adnak esélyt és megélhetést de nem kapnak elég figyelmet. Azzal, hogy a kiválasztott szervezetek termékeikkel bekerülnek egy-egy impact box-ba, a promóción felül fair-trade módon részesülnek a bevételekből így segítve munkájukat. Ismerd meg az Impact Box készítőinek történeteit.