Golden Granet - Egészséges péksütemények bármikor

A Mentes 2020 termékdíjjal is bükszélkedő Golden Granet célja, hogy az egészségtudatos táplálkozást népszerűsítse, így mindig egészséges, tartósítószer- és allergénmentes, finom pékáru kerülhet az asztalokra.

Víziónk, célunk, hogy az egészségtudatosan táplálkozni vágyó emberek számára olyan gluténmentes termékeket gyártsunk és hozzunk forgalomba, melyek magas beltartalmi értékkel bírnak, könnyen emészthetőek, fitt és gyógy-étrendhez is jól illeszthetőek.

A Zalában működő vállalkozás a helyi értékeket erősíti: helyi termelőktől vásárolja ellenőrzött minőségű alapanyagait, illetve rugalmas és támogató munkahelyeket biztosít azok számára, akik elhelyezkedési nehézségekkel küzdenek.

Az üzem és a teljes gyártási folyamat is glutén-, tej-, tojás- és élesztőmentes, a termékek pedig semmilyen mesterséges színezéket nem tartalmaznak, így bármilyen étrendbe, diétába nyugodt szívvel beilleszthetőek.

Granet egy hazánkban őshonos fafajta neve. Az őshonos fák rezisztensek, ellenállóak betegségekkel szemben, finomak, és magas beltartalmi értékekkel rendelkező termést hoznak. Számunkra a Granet szó ezt az értéket jelenti. A golden szó pedig a minőséget jelöli, melyben sosem kötünk kompromisszumot!

A Golden Granet további termékeit megismerheted weboldalukon.